Nightwish.hu

Interjúk

Interjúk
Marija (Horvátország): Milyen a banda legidősebb tagjának lenni? Marco: A kor magával hoz egyfajta magatartást. Ez jó.

Thomas Lindroth (Svédország, Ronneby): Mi a Nightwish véleménye az illegális letöltésekről / net-kalózkodásról? Marco: Az én véleményem: ha ma letöltesz egy dalt, azzal a gyerekeim holnapi kenyerét veszed el. Kérted az engedélyemet? Ez az én munkám.

Aki (Yanaccala): A következő Nightwish - albumon mennyi az általad készített anyag? Vagy a Tarot teljesen kimerít? Marco: Egy teljes dal, némi keverés, és rendezés. Van anyag kizárólag a Tarotnak is.

bunburina (Mexikó): Marco, tegyük fel, hogy valaki filmet készít az életedről: 1. Mit szeretnél, melyik színész alakítson? 2. Na és a női főszereplő? 3. Ki rendezné a filmet? 4. Ki vágná össze? Marco: 1. Szinte senki nem akarna engem játszani. 2. Hollywoodi sztárjelöltek minden bizonnyal ökölharcot vívnának a lehetőségért. 3. Zombifilm! Természetesen Romero. 4. Ezt a lehetőséget Tuomasnak kellene adni, nem gondolod?

Ismeretlen (Siilinjärvi): Hogy énekelsz be koncert előtt? Az „A Day Before Tomorrow” dokumentumfilmben kiabáltál valamit közvetlenül a műsor előtt. Marco: Elvégzek néhány technikai gyakorlatot, és mindenféle értelmetlen dolgot kiabálok.

Ben (Anglia): Mennyi időbe telt megnöveszteni ezt a pazar szakállat? Marco: 2000 nyarán kezdtem.

Thordis (Európa): Ha 3 szóval kellene jellemezned magad, melyek lennének azok? Marco: Munkamániás (ha van ilyen szó), valóság elől menekülő. Ez finnül 3 szó.

Freia73 (Jyväskylä): Volt részed jóban és rosszban is. Mit tanácsolsz az embereknek az élethez? Marco: Ebben a világban élni a lehető legnagyobb kiváltság. Soha ne adják fel!

Heidi (Pornainen): Ha egyetlen dolgot kellene tanítanod a gyermekeidnek, mi lenne ez? Kellemes nyarat! =) Marco: Az életet nem kell komolyan venni. Viszont kívánom.

Susanne (Skandinávia): Mi van az imádnivaló kisfiaiddal? Ők is mutatnak érdeklődést a zene iránt? Marco: A fiúk jól vannak. Mindenféle dolgot kedvelnek. Apa együttesei a kedvencek között vannak. A zenélés és az éneklés igazán érdekli őket. Miro egészen jó hangokat tud kicsalni a gitárból.

elli: Azt szeretném tudni, miért pengetővel játszol, és nem az ujjaiddal? Gondolod, pengetővel egyszerűbb játszani? Marco: Eleinte pengetővel kezdtem gitározni. Mikor basszusgitározni kezdtem egy együttesben, hoztam a pengetőt, és meg is maradt. Nem vagyok puritán. Igazán jó zenét csinálhatsz pengetővel és az ujjaiddal is.

dark lady (Bulgária): Mit gondolsz Marcelo magyarázatáról Tarja hivatalos oldalán? Marco: Egy nagylelkű, intelligens fiatal társ szellemi termékének tűnik.

Ismeretlen: Meghúzták már valaha a szakálladat? Marco: Igen!

Enkeli (Lengyelország): 1. Mit gondolsz a Lordiról és az Eurovíziós Dalfesztiválon előadott dalukról? 2. Mi a legnagyobb zenei álmod? Marco: 1. Az nyert, akinek nyernie kellett. A rock és heavy metal műfaján belül a dal rendben volt, de szerintem nem volt rendkívüli. A háromcentes technoritmusokat és a rövid szoknyás szilikonhercegnőket legyőzte a Lordi 1000:0 arányban. 2. A legnagyobb zenei álmom, hogy valaki 30 év múlva még mindig hallgatja az albumokat és a dalokat, amiket írtam és játszottam.

Holger Strauss (Németország): Mi volt a leginkább zavarba ejtő esemény egy koncerted alatt? Marco: Ha elveszíti a hangját, az feltétlenül kínos egy énekesnek. Ez fiatalabb koromban néhányszor előfordult.

Laura (Konnevesi): Ha ma meghalnál, mi állna a sírköveden? Marco: Tartsd távol azt a kutyát!

Siren (Savonlinna): Ha nem lennél nagy művész, mit gondolsz, mi lenne a foglalkozásod? Marco: Kis művész...?

Franca de Vrind (Hollandia): Mi az az egy dolog, amit mindenképp szeretnél megtenni mielőtt meghalsz? Marco: Már minden nagyszerű dolgot megkaptam az élettől. Ha feljutnék az űrbe, az lenne a csúcs. Bár nem hiszem, hogy ez megtörténik.

Lia (Lipcse, Németország): Mikor és melyik albumon jelenik meg Liv Kristine-nel készült duetted? Marco: A Delain nevű együttes „Lucidity” albumán. 2006 őszén kell megjelennie.

[post_title] => Nightmail: Marco - 2006 július [post_excerpt] => [post_status] => publish [comment_status] => closed [ping_status] => closed [post_password] => [post_name] => %e2%80%94-marco-2006 [to_ping] => [pinged] => [post_modified] => 2009-05-19 07:00:23 [post_modified_gmt] => 2009-05-19 05:00:23 [post_content_filtered] => [post_parent] => 103 [guid] => http://www.nightwish.hu/—-marco-2006/ [menu_order] => 0 [post_type] => page [post_mime_type] => [comment_count] => 0 [filter] => raw [post_category] => 0 ) --> 2006 07 06

Nightmail: Marco - 2006 július


» Tovább