Nightwish.hu

Sajtóközlemény

2013-10-11 Sajtóközlemény

Floort Jansent megtartásra érdemesnek ítéljük.

A banda hattagúként működik tovább, hiszen mostantól Troy Donockley (ír duda, furulya, ének) szintén a Nightwish főállású tagjává válik. 

A döntéssel eredetileg várni szerettünk volna 2014-ig, de az elmúlt év világosan mutatta, hogy Floor és Troy tökéletesen kiegészítik a zenekart. Nagyon boldogok vagyunk, hogy milyen kötelék alakult ki köztünk. Imádunk titeket, srácok.

Tuomas, Marco, Emppu, Jukka

 

Floor Jansen így kommentálta a döntést: „Szavakkal nem írható le, hogy mit érzek! Ez az egyesülés mindent fölülmúl, és el nem tudom mondani nektek, mennyire csodálatos, hogy folytathatom ezt a lenyűgöző utazást az új testvéreimmel! Once I had a dream… and this is it!!!”

Troy Donockley: Az Imaginaerum világkörüli turné nagy meglepetéseket tartogatott nekem, észrevettem, hogy kezdünk egységgé válni, majd végül, átláttam azt az általános képtelenséget is, mely a bandákra hatni szokott. Gyönyörűséges folyamat. A képzet, a zenei álom, amit a Nightwish jelent, már azelőtt a részem volt, hogy megszülettem volna. Nagyon örülök, hogy a feltérképezetlen vizeken most már hivatalosan vitorlázok öcséimmel és kishúgommal. Varázslatos tájak, ahoy!

Az új felállást láthatjátok az új, Showtime, Storytime című DVD-n, amely november 29-én jelenik meg. A DVD előzetesét itt tekinthetitek meg, a kiadvány pedig megrendelhető a Nightwish-Shopban.