Nightwish.hu

Videópályázat

2012-02-24 Videópályázat

A Nightwish pályázatot hirdet a rajongók számára, melynek témája egy videó elkészítése a The Crow, The Owl And The Dove című dalhoz. A Nuclear Blast pontos versenykiírását itt találhatjátok meg. A már elkészült pályaművek ezen a linken elérhetőek.

A nyerteseket a kiadó és a banda fogja kiválasztani, figyelembe véve a közönség véleményét is a nézettségi adatok és lájkok alapján. Az első három helyezett értékes nyereményekben részesül, úgy mint koncertjegyek, találkozási lehetőség a bandával és az Imaginaerum legújabb kiadása.

A versenyben való részvételhez a dal letölthető innen, a második lépés pedig maga a videó elkészítése. Minden pályázónak észben kell tartania, hogy tilos jogvédett anyagokat használni, a videóban csak saját felvételek használhatóak. A kész műveket a YouTube-ra  kell feltölteni, az egyetlen megkötés, hogy a címben szerepeljen a ,,Nuclear Blast Fan Video Contest” kifejezés. Ha ez mind megvan, küldd el a videót a fanvideo@nuclearblast.de címre a neveddel és pontos címeddel. Az e-mail tárgyának elvárt formátuma: Nightwish – Fan Video Submission – A pályázó neve. A beküldési határidő április 10. Sok szerencsét!