Nightwish.hu

Petrax stúdió, 2011. március, 2. rész

2011-04-17 Petrax stúdió, 2011. március, 2. rész

Helló kedves fanok!

Az elmúlt néhány napot a stúdióban töltöttem és énekelni próbáltam. Amilyen amatőr vagyok, úgy tűnik, semmit sem tudok rendesen megcsinálni. Sírtam és nevettem. Még a tetőről is leugrottam a hókupacok közé. A srácok ostorral kergettek, de az egyetlen csak eredmény az a néhány sebhely a szebbik felemen. Mikko remek fotót készített róluk.

kuu

Hogy őszinte legyek, már majdnem készen vagyok. Úgy ontottam a szavakat és hangokat, mint egy rádióállomás. Már csak egy dal maradt, meg az általános ellenőrzés, hogy ki kell-e még tölteni a helyet valahol, és ezzel most véget is ér az én munkám. A múmia átka, amit Tuomas említett, enyhült egy kicsit. Hatása alatt elvitorláztam Thaiföldig és vissza, és most már jobban vagyok. Álljatok arrébb kicsit, hadd köpjek át a vállam fölött! Persze, csak hogy eltaláljam azt az átokszóró vén trottyot.

Pillanatnyi kötelességem az, hogy megírjam ezt a bejegyzést, és befűtsem a szaunát. Szóval… Van még bármi, amit meg kellene osztanom veletek mielőtt mint meztelenre vetkőzünk és izzadni kezdünk? Ah-ha! Nincs több kérdés! Tartsátok csak ezt a képet szemetek előtt!

Csá!

Marco

P.S. Csekkoljátok a Tarot 25-éves évfordulójára készült Wings Of Darkness videót!

Képgaléria

2011. március 24.