Nightwish.hu

Hírek Tuomastól

2011-02-06 Hírek Tuomastól

Csodálatos évkezdést mindenkinek!

A karácsonyi időszak izgalmában azt írtam nektek, hogy január végén leleplezünk néhány titkot. Nagy dolgok történnek a Nightwish környékén, de a Nagyfiúk meg Nagyfőnökök megfenyegettek, hogy esetleg egy levágott lófej mellett ébredhetek, ha nem fogom be a számat még egy pár hónapig.

Őszintén sajnálom, hogy még most is muszáj lakat alatt tartanom a jövőbeli terveinket. Nem az a célom, hogy bárkit is bosszantsak ezzel, és nem is az, hogy gondosan megtervezett alaptalan hírverést kreáljak. Viszont a megváltozott menetrend miatt csak később, a tavasz folyamán árulhatok el többet.

A felvételek folytatódnak, a következő hétvégén az E-Major stúdióban leszek, hogy mindent előkészítsek a londoni nagyzenekari- és kórusfelvételekre. Napi kapcsolatban vagyok Pip Williamsszel, hogy átbeszéljük a részleteket és az ötleteket. A demók, amelyeket küldött nekem, egyszerűen nem evilágiak! Gyönyörű, fordulatos, törzsi illetve filmzenei… És mivel tematikus album következik, a hangulatváltozások hangsúlyosabbak, mint valaha. Továbbá úgy döntöttünk, hogy a nagyzenekart néhány dalból teljesen kihagyjuk.

Persze még mindig arról a Burton-Gaiman-Dali hullámvasútról van szó.

A többit meg akkor, ha a gengszterek engedélyt adnak rá,

Tuomas

2011.02.01.