Nightwish.hu

Stúdió-7 Napló, 5. rész

2011-01-08 Stúdió-7 Napló, 5. rész

Marco hírei a stúdióból

Jó estét, kedves hölgyeim és kevésbé kedves uraim!

Pillanatnyilag közel minden basszus sáv fel van véve. Csak pár hete kezdtem el, de nem siettem el a dolgot. Ezt jelenti az a luxus, hogy van saját felszerelésem, és hangmérnöki múltam. Az elmúlt két hetet egészen lazára vettem. Az ünnepek, meg tudjátok, minden, ami ezzel jár…

Most a belső plutóniumomat gyűjtöm a kritikus tömegig. Mindig ezt csinálom, mielőtt felveszek valamit. Végül is, nem egy popcsapat vagyunk, és ezek a számok igényelnek némi veszélyes robbanóanyagot. Kár, hogy még nem hallhatjátok őket…

Bocs, itt most muszáj volt megforgatnom bennetek a kést. Mert szadista is vagyok. A dalok mellesleg nagyon jók…

Persze mind szeretnénk már látni, ahogyan befejeződik ez a projekt, megjelenik az album és mindenki hallhatja. A siker, amivel eddig meg voltunk áldva-átkozva, követelőző is a maga módján. Mindent hosszú távra meg kell tervezni. Az albumok, videók megjelenésének, a turnéknak minden tekintetben gondosan illeszkedniük kell a dolgoknak ezen a szintjén.

Most már mind torkig vagyunk a várakozással. Próbáljatok meg türelmesek lenni, és mi megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy megjutalmazzunk ezért.

És most elérkeztünk ide: remélem, mindenki ünnepe, szabadsága jól telt. Még azoké is, akik nem igazán törődnek az ilyesmivel. 2011 egy új év. Tessék jóvá tenni!

Mindig tisztelettel!

Marco

2011. 01. 05.