Nightwish.hu

Hanna emlékére

2011-01-06 Hanna emlékére

Anette hangját egy új dalban hallhatjuk, mely az ‘Angel’ címet kapta. A szám történetét Anette egyik blogbejegyzésének fordításából ismerhetitek meg, és a dalhoz vezető link is ebben található.

Hanna emlékére

Egy éve írtam egy blogbejegyzést egy nagy veszteségről. Veszteség volt ez Niclas (Alyson Avenue) és egy Hanna Ekstrand nevű lány barátai számára, és számomra is.

Ugyanazon a napon és évben született, mint én, 1971. június 21-én, Nemo és a lánya szintén egy napon ünneplik a születésnapjukat, ezért mindig közelebb éreztem magam az ő végzetéhez. Az élete túl korán ért véget, tavaly, január 7-én, és holnap lesz az évfordulója annak a sötét napnak.

Niclas írt az emlékére egy dalt, melynek a címe ’Angel’, és amelyet én énekeltem fel. Ezt a számot Hannának és a gyermekeinek készítettük, Thomas Löyska pedig (szintén Alyson Avenue-tag) egy különleges emlékoldalt is szerkesztett számára, ahol meghallgathatjátok Niclas dalát, és elolvashatjátok a szöveget is.

Kattints ide az emlékoldalért.

Hanna, ahogyan én is, idén töltötte volna be a negyvenedik életévét. Azóta ismertem, hogy tinik voltunk, ismerem a lányát is. Hanna csodálatos személyiség és lélek volt, és mindig emlékezni fogok arra a boldog, ragyogó személyre, aki a fiatalabb éveinkben volt. Minden partyn ragyogott, és minden fej megfordult  utána;=)

Hanna – rengeteg embert megérintettél, és nagyon hiányzol. Tudjuk, hogy letekintesz ránk a mennyből, mint egy angyal, és remélem, tetszeni fog a dalt, amit neked írtunk.

Nyugodj békében.