Nightwish.hu

Napló, 32. hét

2010-08-16 Napló, 32. hét

NIGHTWISH – NAPLÓ A NYÁRI TÁBORRÓL (32. hét)

Ha megnézed a nyári táborunkról készült képeket, joggal gondolhatod, hogy ez az egész csak a horgászatról, vízisportokról és ivászatról szól. És lényegében ez így is van… de azért a zene terén is alkottunk valamit! És hé, soha nem állítottuk, hogy ez egy zenetábor lenne, ez egy nyári tábor!!!=)

A múlt hétvégén Marco hanyagolt minket, hogy a Tarottal és a Northern Kingsszel kapcsolatos kötelességeinek eleget tehessen. Úgy döntöttünk, elkezdjük próbálni az utolsó darabot, ami egy szörnyszám, és újra átmentünk egyéb dalok olyan részein, amikkel még nem voltunk teljesen elégedettek. Rengeteg apró trükk jutott eszünkbe, hogy egy végső élt adjunk a számoknak: kis szünetek, az ütemmutatók apró változtatásai. Az utolsó szám végül is remekül sikerült, 3 számra elegendő különböző részek vannak benne, mégis egységet formál a gyors riffelés, a lassú, gyönyörű, hangulatos zene, és a csúcsteljesítményen pörgő ritmus.

Hétfőn szabadnapot vettünk ki, és egy profi horgászcsapattal a tó felé vettük az irányt. A képek menüpontban lehet, hogy már láttatok is pár képet a kapásokról. Lelkesítő azt látni, hogy a horgászat nem csak a szerencsén múlik. A szakértelem és a felszerelés rendkívül nagy hatással van az eredményekre. De persze, egy igazán nagy kapáshoz némi égi áldásra is szükség van…

Csütörtökön baseballmeccsre mentünk, a KIPA-90, a helyi büszkeségünk játszott. A csapat nagyon jó volt, de az ellenfél sajnos még egy kicsit jobb. Majdnem vége a szezonnak, és ebben a pillanatban, amikor a naplót írom, az utolsó játszmának vége, vereséget szenvedtünk, szóval számunkra ennyi volt a szezon. De a csapatban igazán nagy lehetőségek rejlenek, remélhetőleg jövőre miénk lehet a kupa.

A hétvégén meglátogatott minket néhány barát, többek között Sami Vänskä is, és egy egész hétvégét töltöttünk vízisportokkal, dartsszal és nevetéssel. A legjobb elfoglaltság a csónak után kötve teljes sebességgel ’vízifánkon’ utazni. Tudod, klassz az, amikor a móka és a színtiszta terror valahol félúton találkozik… Végül az egyléces vízisíelést is kipróbáltam, és mindenki meglepetésére már elsőre sikerrel jártam! Hatalmas érzés volt! JIHAA!!!

Most csütörtökig pihenünk. Néha jobb tartani egy kis távolságot a daloktól, hogy aztán új színben láthassuk őket.

Vigyázzatok magatokra, sziasztok!

Jukka

TOP 5 / 32. hét

  1. A hatalmas sportember egyetlen síléccel!!!
  2. Átvenni az utolsó számot
  3. Horgászat a profikkal
  4. Etetni Harrit, a ’tábori pókot’
  5. Ruska – vörös áfonya bor – a kifinomult ízlés számára!