Nightwish.hu

Nightwish tribute zenekarok – Frissítve!

2010-04-23 Nightwish tribute zenekarok – Frissítve!

Mivel a Nightwish következő magyarországi koncertjére előre láthatóan még nagyjából 2 évet kell várnunk, szeretnénk kicsit kedvezni a magyar fanoknak. A Nightwish következő látogatásáig sem kell teljesen a zenéjük nélkül élnünk, hiszen hazánkban rengeteg tribute zenekar játssza koncertjein a Nightwish számait. Sokszor azonban az ilyen koncertek híre nem jut el sok rajongóhoz, ezen szeretnénk segíteni most.

Ezért arra kérjük a Nightwish tribute zenekarokat, hogy egy-egy koncert leszervezésekor küldjenek egy e-mailt a dátumról, helyszínről, egyéb fontos tudnivalókról a moesko@nightwish.hu címre.  A különböző bandák koncertdátumai így összegyűjtve lehetőséget kapnak, hogy párhetente megjelenjenek az oldalon, a rajongók pedig értesülhetnek a programokról. Ezen túl a zenekarok weboldalai megjelenhetnek a Linkek menüpontban, illetve ha valaki készít egy összeállítást (biográfia, demofelvételek, élő felvételek, stb.) bandájáról, akkor az adott zenekar kap egy bemutatkozó posztot a főoldalon.

Az első koncert, amiről hírt adhatunk, rögtön holnap lesz, a Siluris zenekart láthatjátok Budapesten, a Viper Roomban. Aki erről lemarad, az május 15-én hallhatja legközelebb a bandát a Pogo Loco-ban.

De nem csak a budapestiek járnak jól, a Nemo zenekart az alábbi helyszíneken és időpontokban láthatjátok/hallhatjátok:

Április 30. – Rock Cafe – Hajdúszoboszló – 21:00
Május 1. – SZEM-MA Ifjúsági központ – Törökszentmiklós – 13:40 
Május 28. – Sikk Music Cafe – Debrecen – 18:00
Július 16. – Motoros találkozó/Gunarasi strandfürdő – Dombóvár – 16:00

Reméljük sokan ragadják meg az alkalmat, hogy a zenekarok és rajongók számára is segítséget tudjunk nyújtani!