Nightwish.hu

“I need to die to feel alive! – A koncert fotóalbum

2008-09-18 “I need to die to feel alive! – A koncert fotóalbum

2007 ősze: majdnem 2 éves huzavona után a Nightwish megtalálta új énekesét, az új korong is készen áll és a világ körüli turné is kilátásban. A nyomás elképzelhetetlenül nagy, de Anette Olzon minden elvárásnak megfelel: elbűvöli a teltházas koncertek közönségét az egész világon, és hozzásegíti a zenekart, hogy véglegesen belevéssék a Nightwish nevet a finn hard rock történelmébe.

A Nightwish: Dark Passion Gallery egy fotóalbum a híres rock fotóstól, Ville Akseli Juurikkala-tól, aki már dolgozott a HIM, Apocalyptica, The 69 Eyes zenekaroknak is;  az új énekesnővel történő világkörüli turné hihetetlen fotókkal illusztrálva.
Juurikkala követte a zenekart majdnem egy évig, keresztül Európán és a világ más tájain, megörökítette a zenekartagok mindennapjait, backstage jeleneteket, és a fantasztikus zenekart segítő csapatot.
A turné alatt Juurikkala együtt töltött minden percet a zenekarral: együtt volt velük backstage-ben, a színpadon, a hotelszobában és a turnébuszban. Szemtanúja volt mindennek – és most a rajongók is részesei lehetnek ennek a kalandnak.